De omgeving van onze vakantievilla's op Recreatiepark Hunzedrôme

Tijdens uw verblijf wilt u natuurlijk ook iets zien van de omgeving. Uren struinen door de natuur zonder iemand tegen te komen? De bossen van Staatsbosbeheer staan garant voor uren vermaak op de diverse wandel-, fiets-, MTB- en ruiterpaden.

Een dierentuin of galerie bezoeken? Heerlijk bijkomen in een wellness centre? Een balletje slaan op een golfbaan? Drenthe heeft het allemaal, zowel voor een langere vakantie als een dagje uit.

Onze regio staat inmiddels bekend vanwege het unieke Geopark De Hondsrug, het eerste Geopark van Nederland. Geopark de Hondsrug vertelt het verhaal van het unieke landschap van Oost-Drenthe.

Wilt u liever een werelds avontuur beleven in het compleet nieuwe WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen? In het nieuwe park draait het om onvergetelijke ontmoetingen met dieren, natuur en cultuur. Je wordt ondergedompeld in een andere wereld waarin alle details op elkaar zijn afgestemd. De dieren in hun oorspronkelijke leefgebieden en klimaten spelen een onmiskenbare hoofdrol. Kernbegrippen: plezier, verwondering en respect.

Zoekt u een leuk uitstapje voor de kinderen? In Drouwenerzand vindt u het voordeligste pretpark van Europa! Dit park is het derde attractiepark in de top tien van Nederlandse parken.