Unieke faciliteiten

Tijdens uw verblijf kunt u al dan niet tegen betaling ook gebruikmaken van de aanwezige faciliteiten op het naastgelegen vakantiepark HunzePark. Het unieke faciliteiten aanbod zorgt ervoor dat er voor alle leeftijden altijd wat te doen is op HunzePark, voor verveling is er geen ruimte!

Zo kunt u een duik nemen in het verwarmde openluchtzwembad! Hier kunt u van de duikplank afspringen, op het gemakje baantjes trekken of lekker met de kinderen spelen in het recreatiebad! Speciaal voor de kinderen is er ook een leuke glijbaan en apart kleuterbad. Naast het zwembad bevindt zich een zonneweide waar u lekker kunt genieten van de zon terwijl de kinderen spelen met de speeltoestellen of lekker spetteren in het bad. Ook kunt u  gebruikmaken van de beachvolleybalvelden op de prachtige zonneweide! Daarnaast biedt naast het Hunzedrôme ook de omgeving uitgebreide mogelijkheden voor sportvissers. Genieten van de rust en ruimte! 

Een avontuurlijke vakantie!

De sportieve vakantiegangers komen zeker aan hun trekken tijdens deze vakantie. Naast zwemmen in het zwembad kunt u namelijk ook een balletje slaan op een van de tennisbanen, gezellig met het gezin een potje Jeu de Boules gaan spelen of lekker gaan golfen op de golfbaan in de omgeving. Verder kunt u op HunzePark ook terecht voor het uitgebreide activiteitenaanbod om avontuurlijke activiteiten te verrichten zoals kanovaren, boogschieten en tokkelen! Het volledige programma kunt u vinden op HunzeOutdoor!